Hierbij presenteren wij onze 56ste Prins der Peelknijnen, Prins Willem d’n Twidde

Willem (50 jaar) woont samen met zijn grote liefde Marieke (49 jaar) en hun kanjers van zonen Dave(22) en Rick(19) in het mooie Gelderse Beuningen.

Willem is werkcentrum chef van de afdelingen hout en metaal op Vliegbasis Volkel. Samen met zijn collegae draaien, frezen en lassen zij alles naar de klant vraag voor onder andere de F16. Zijn vrouw Marieke is werkzaam als verkoopster bij “Snoek beenmode” te Nijmegen. Hobby’s heeft Willem genoeg, waarvan tijd doorbrengen met zijn hechte gezin op nummer 1 staat.

Daarnaast is Willem een vervend sporter, visser, en klusser in en om huis Willem was kartrekker bij de Strong Vikings waar hij samen met zijn zonen en vrienden aan deel heeft genomen.

Dat Willem sociaal bewogen is blijkt uit het feit dat hij ieder jaar als verzorger fungeert bij de goede doelen wielerploeg van de Vliegbasis Volkel. Wanneer het mooi weer is dan is Willem te vinden op het Waalstrand waar hij met zijn zonen en diens vrienden de jeugdjaren nogmaals herbeleefd.

Tijdens de wintermaanden neemt de fam. Hogeweij graag de tijd om in de jacuzzi te relaxen.

Dit gaat uiteraard gepaard met het gerstenat dat gebrouwen wordt in Arcen, want een fijnproever, dat is Willem.

Als gezin hebben ze heel veel zin in de komende Carnavalsperiode en gaan er samen met iedereen die er ook zin in heeft een “skon” feest van maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *