Seizoen 2019/2020

Prins Hans d'n Derde

'Alles op zunne tijd, wanne!'

Hans (51 jaar) is opgegroeid in Volkel en is getrouwd met zijn grote liefde Tamara (45 jaar) Samen met hun kinderen, Amber en Johan zijn ze woonachtig in het mooie Erp. Hans van de Leijgraaf, is Hangaar chef op de vliegbasis Volkel, waar elke dag weer door een groot leger aan specialisten, de F-16’s worden onderhouden en gerepareerd, zodat ze weer veilig het luchtruim in kunnen gaan. Daarnaast is Hans lange tijd bezig geweest met de historische vliegtuigen F-84, F-104 en de F-16 op de sokkels aan de poortlaan te krijgen en als laatste project van de luchtmacht met de gemeente Uden samen, een plaatsing van een F-16 op de rotonde van de N264.

Zijn vrouw Tamara, is werkzaam bij Uw slager Romijnders in Veghel, daarnaast is ze veel met het carnaval bezig, al 11 jaar met de dansvereniging Les Grisettes.

Dochter Amber (18 jaar jong) is daar namelijk Trainster van groep 1 en danst zelf nog steeds in groep 3 met de garde en bij groep 4 met de showdans, om samen met de Uilen van Empeldonk er elke keer weer een spetterend carnaval van te maken. Daarnaast volgt ze een studie als onderwijs assistente op Summa College Eindhoven. Ze heeft 1,5 jaar een relatie met haar vriend Kay. Verder is ze een groot feestbeest, dus laat de feestjes maar beginnen.

Johan van de Leijgraaf is (21 jaar jong). Hij volgt de opleiding ICT & Media Design op Fontys in Eindhoven. Hij werkt bij Action Sound Support uit Zeeland. Hierbij verzorgt hij het licht en geluid op allerlei evenementen en feestjes met ieder jaar als toppunt de Erpse Pronkzittingen. Verder is Johan actief als DJ bij Dancaholics. Met optredens op FestyLand en Walibi Holland timmert hij al aardig aan de weg. Ieder jaar is carnaval dan ook maximaal volgeboekt, 5 dagen lang volop aan het draaien.

Dus: Nu is het Hans zunne tijd, om zich in het carnavals gedruis te storten.